På tur i gammelskogen

Hej! Jag jag vet att det är mitt i vintern men just nu är jag hemma i influensa och försöker roa mig med att kolla bilder och testa att klippa lite filmer. Det råkade bli en sommarfilm från en av våra små naturreservat norr om Gävle ”Hådells gamelskog”

Varsågoda

 

Annonser

En tanke på “På tur i gammelskogen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.