Hoppa till innehåll

Sommarjobb i Grövelsjöfjällen

Sedan 1 juli arbetar jag i Grövelsjöfjällen som sportchef och guide åt Svenska Turistföreningen. Tjänsten är ett vikariat och jag är delvis tjänstledig från mitt jobb på Lantmäteriet.  Känns som att leva i en dröm och det är fantastiskt vilka vägar livet kan ta en med på.  Jag kommer vara här fram till 20 augusti då jag och frun drar till Lappland för ett stugvärdsuppdrag vid Tjäktjastugan.

DSCF6538
I rollen som sportchef och guide får jag vara ute och visa upp Grövlejsöfjällens fantastiska natur

Som sportchef har jag ansvar för alla aktiviteter och arrangemang som anordnas av STF Grövelsjöns fjällstation. Resursrsättning med guider, arbetsleda guider,  säkerhet, information, marknadsföring och säkerhet är några saker som fyller mina dagar. En dag i veckan kommer jag ut på fjället som guide men det är också fantastiskt att ha nära till fjället efter arbetsdagen slut och på lediga dagar.

Arbetet på stationen är ett gigantiskt lagarbete som syftar till att ge gästerna den upplevelse vi utlovat. Här jobbar ett grymt härligt och engagerat gäng av vaktmästare, städare, receptionspersonal, kockar, bagare, serveringspersonal och guider. Om jag ska lyfta fram något som sticker ut extra i är och som jag lagt märke till så är det maten. Den har alltid varit bra men denna sommar är den helt grym. Färgglad, nyttig, massor av olika grönsakskombinationer och gott bröd.

Missa inte ett besök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: