På väg mot nya äventyr

Under hösten 2020 när jag delvis permitterad från mitt jobba som sportchef på STF Grövelsjön Fjällstation började tankarna om att start någon form av egen verksamhet slå rot. Jag har under många år tidigare drivit eget företag vid sidan av en fast anställning men aldrig släpp taget helt om en trygg och fast inkomst. Arbetet som sportchef åt STF i Grövelsjön håller jag för ett av fjällvärldens bästa och har varit ett svårt beslut att släppa taget om det. Längtan till äventyr, större frihet och möjlighet att prova egna affärsidéer var dock större och under de sista veckorna av vintersäsongen sa jag upp mig. Min uppsägningstid löper till och med den 12 juli och efter det börjar ett äventyr som egenföretagare i fjällguidesbranschen. Jag och STF har för resten av sommarsäsongen kommit överens om en bra lösning för bägge parter där jag hyrs in för att hantera alla arrangemang som guide och vid några tillfällen lite andra arbetsuppgifter fram till den 26 september när fjällstationen stänger för säsongen. Jag älskar att guida i Grövelsjön och att dessutom få fortsätta vara i den härliga miljön och stämningen, med personalen och gästerna, som finns inne och runt fjällstationen känns underbart. Den egna verksamheten kommer drivas som ett bolag men under ett par varumärken. Mer om det kommer succesivt under sommaren och efter att jag formellt avslutat min anställning och fritt kan kommunicera. Sköt om er och andra och önskar er alla en fortsatt härlig sommar.

En tanke på “På väg mot nya äventyr

  1. Härligt Lars. Önskar dig all lycka i egen regi.
    Vi är på plats i 10 dagar skiftet aug/sep 2021.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: