MASSOR AV NY SNÖ

Äntligen kom det mer snö och nu startar högsäsongen för topptur, skitouring och turksidåkning. Förhoppningsvis kan vi se fram emot en lång säsong som avslutas med härlig vårskidåkning i slutet av april. För några år sedan hade vi faktiskt bra skidåkning i maj och jag lyckades även köra ett topptursåk under första veckan i juni på Nipfjället. För våra kurser och turer med topptursfokus har vi inför säsongen uppgraderat vår lavinutrustning som ingår att låna när du bokar oss som guide. Du kan också hyra denna utrustning från oss de dagar vi inte använder den för guidade gäster. Spade, sond och lavintranciver från PIEPS.

För både toppturskidåkning och turskidåkning guidar vi i Vedungsfjällen, Fjätervålen, Idre, Grövelsjöfjällen samt norska området strax väster om Grövelsjön. Det finns för topptur flera bra toppar med olika svårighetsgrad för både nybörjare och dig med mer erfarenhet. För turskidåkning är det näst intill oändliga möjligheter med den variationsrika fjällmiljön som erbjuds i norra Dalafjällen.

Skicka en bokningsförfrågan och berätta vad du vill göra. Priser och kontaktinformation hittar du här.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: