AKTIVA KONFERENSER

Att göra saker tillsammans utomhus, uppleva, känna, smaka, utmana sig och kanske till och med lära sig något om sig själv, dina teamkamrater och om världen i skogen och på fjället. Samtliga av våra aktiviteter, kurser och upplevelser kan skräddarsys till en konferensaktivitet. Flera av dem kan dessutom genomföras på andra platser där det finns skog eller fjäll. Här nedan har vi satt ihop några exempel men låt dig inte begränsas av det och kontaktat oss gärna med dina önskemål.

Expeditionsskolan

En kul och mycket lärorik aktivitet som kan göras över en halvdag till flera dagar. Expeditionsskolan är för dig som vill svetsa samman teamet och utveckla era individuella och gemensamma förmågor att sätta mål, analysera och minimera risker och sedan genomföra det ni satt upp som mål. Genom att tillsammans med stöd av oss genomföra en färd i naturen, planera och förbereda som om det vore en expedition så övas många färdigheter som alla ledare oavsett bransch behöver ha i sin verktygslåda. Det gemensamma genomförandet övar också lagarbete och under er tur kan ni komma att sättas på prov för att tillsammans lösa vissa svårigheter. Vi tillhandahåller allt nödvändigt material, instruerar i arbetsgången för en expedition, dvs vilka verktyg vi använder och hur tex riskanalyser går till, hur ni navigerar i naturen för att nå ert mål. Denna aktivitet kan genomföras på olika platser i landet. Kontakta oss för dialog

4-30 personer (min debitering 10 personer)
Halv-, hel- eller flera dagar
Pris från 450 kr / person exkl moms

Hike´n Cook

En kul och lättsam aktivitet där ni vandrar under ledning av guide och efter turen lagar mat tillsammans utomhus. Aktiviteten kan göras som halv eller heldag där vi tillsammans tillagar lunch eller middag. Denna aktivitet kan göras på flera platser i landet.

4-30 personer (min debitering 10 personer)
Halv-, hel- eller flera dagar
Pris från 600 kr / person exkl moms

Ut på tur konferens

Vi vet alla att såväl energi som kreativitet blir bättre om vi rör på oss. Vi färdas tillsammans under ledning av guide mellan fjällstugor eller fjällstationer. Vi anpassar turen så att ni får den tid ni behöver för arbetsmöten, utvecklingsarbete eller det ni vill åstadkomma under er konferens. Vår guide Lars Svanerud är utöver fjällguide också en erfaren ledare och har arbetat med flera stora förändrings och utvecklingsprojekt inom olika verksamheter vilket ni självklart kan nyttja som tex workshopledare i erat utvecklingsarbete. Vi har även ett stort nätverk med personer som besitter olika kompetenser som vi gärna delar med oss av och kan koppla upp på länk eller bjuda in till konferensen.

Kontakta oss för dialog och prisoffert

Translate »
%d bloggare gillar detta: