DESTINATIONER

Vår huvudsakliga verksamhet har sin bas i Dalafjällen och här kan du ta del av hela vårta utbud året runt. På ett urval av destinationer genomför vi såväl sommar som vinter guidningar på förfrågan samt arrangerar enstaka öppna turer.

Dalafjällen

I Dalarna med Fjätervålen, Idre, Grövelsjön, Fulufjället och Vedungsfjällen samt de angränsande norska fjällområdet erbjuder vi alla våra tjänster såväl dagsturer som flerdagarsturer och kurser. I detta område bor vi och har därmed en kunskap om aktuella förhållanden, människorna, djuren och unika platser som få andra guideföretag har möjlighet att nå upp till.

FJÄTERVÅLENIDREGRÖVELSJÖNFULUFJÄLLET

Härjedalsfjällen

I västra Härjedalen finns flera favoritområden för turer under såväl sommar som vinter. Från Rogenområdet i söder till Skarsfjället och Helags i norr erbjuder vi flerdagarsturer med boende i tält, stugor eller fjällstationer. Det finns också möjlighet att boka toppturskidåkning över dagen då Funäsfjällen och Fjällnäsområdet finns inom 1,5 timmes bilresa från Fjätervålen och 2 timmar från Idre.

Jämtlandsfjällen

Jämtlandsfjällen vidsträckta fjällmiljö och rika utbud av fjällstugor och fjällstationer erbjuder näst intill oändligt med möjligheter för turer under såväl sommar som vinter. Vi erbjuder flerdagarsturer vinter och sommar med boende i tält, stugor och fjällstationer.

⚑ Sylarna StensdalsstuganSkäckerfjällen

Sulitelma

Under utveckling

Sarek

Under utveckling

Kebnekaise och Abiskofjällen

Under utveckling

Kungsleden

Under utveckling

Translate »
%d bloggare gillar detta: