Hoppa till innehåll

DITT ÄVENTYR

 

20180411_2206361297993110.jpg

Utan krusiduller kan vi säga att vi kan det här med fjäll.
Under flera årtionden har vi vandrat, skidat, klättrat, gått över glaciärer,   slitit, njutit, latat oss i solen, badat i fjällsjöar, druckit av det klara fjällvattnet, skidat i snöoväder och vadat över strida jokkar. Vi har varit i alla delar av fjällkedjan, varit upp på många toppar och färdats längs med många av de nästan oändligt antal dalgångar som finns.

Vi älskar utsikten, farten under skidorna och det enkla livet på tur med allt du behöver i din ryggsäck.

Vi har bott, ätit,bastat och upplevt stämningen på de flesta av fjällkedjans fjällstugor och fjällstationer. Vi har ett nätverk av vänner och kontakter med samma passion som vi längs med hela fjällkedjan.

Med den samlade erfarenheten tillsammans med diverse utbildningar inom området så har vi möjlighet att erbjuda er skräddarsydda äventyr utifrån just dina behov, på platser längs med hela fjällkedjan. Att vi dessutom vet en massa om stugplatserna och fjällstationernas förutsättningar gör att vi kan plocka ut russinen ur den goda kakan som vi tror passar just er.

stensdalsfjälltoppen

DITT ÄVENTYR

Med vår gemensamma samlade erfarenhet, nätverket med vänner så har vi med stor sannolikhet möjlighet att erbjuda er aktiviteter,  destinationer och ett upplägg som passar just er och till platser som ni aldrig tidigare besökt. Spännande eller hur? Kontakta oss så berättare vi mer

Epost: larssvanerud@gmail.com
Telefon: +46 70 528 43 79

 

TEAMET

Elin Adler
Operationssjuksköterskan som är vårt administrativa nav med enormt sinne för detaljer, ordning och reda och att du som kund ska få korrekt och tillräcklig information som rör ditt äventyr. Elin är en vandrare av rang med flera långa turer på meritlistan. 2015 vandrade hon och hunden Lukas hela den svenska fjällkedjan ” gröna bandet”, en tur som tog två månader.

Lars Svanerud
Strategen, ledaren och fjällguiden som har en passion för att hitta nya vägar och turer i fjällen. Älskar att sitta med kartan utvikt på golvet och planera nästa äventyr. Skidåkare, vandrare och löpare som har kapacitet att ta med dig högt upp, lång bort och till platser utanför lederna där få har varit.

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: