KURSER OCH COACHING

  1. Tydliga mål: Definiera klara och specifika mål för det önskade lärandet och utvecklingen. Mål ger riktning och motivation för att sträva framåt.
  2. Trygg miljö: En trygg miljö, god relation samt förutsättningar som bidrar till att du kan släppa annat som upptar din uppmärksamhet är viktigt för att du ska kunna hålla fokus på det som händer här och nu.
  3. Feedback och reflektion: Regelbunden återkoppling och möjlighet till reflektion är avgörande. Det hjälper dig att förstå vad som fungerar och vad som kan förbättras.
  4. Anpassad och relevant inlärning: Anpassa lärandeprocessen efter individens behov, tidigare erfarenheter och mål. Inlärning bör vara relevant och tillämplig i praktiken.
  5. Kontinuerlig utmaning: För att främja utveckling är det viktigt att presentera utmaningar som är något utöver den nuvarande komfortzonen. Detta uppmuntrar tillväxt och nya insikter.
  6. Självständighet och eget ansvar: Jag kommer ge dig övningar och information så du kan fortsätta öva, lära och utvecklas på egen hand. Vissa saker tar tid att lära in och repetition är avgörande för att du ska ta dig uppåt i utvecklings trappan.

Känner du att jag är rätt person att hjälpa dig så kontakta mig redan idag.

Lärande är en skatt som följer sin ägare överallt”

Skidlektion längdskidor

Navigering på vinterfjället

Navigering för fjällvandrare

Turplanering och riskanalys för fjällvandrare

Korsa strömmande vattendrag för fjällvandrare

Skidlektion alpin skidor

Skidlektion Turskidor

Topptur kurs

Translate »
%d bloggare gillar detta: