OM LARS OCH HIKEnSKI

Att uppleva det som är nära och det som finns längre bort. Besöka nya platser eller utforska redan kända ännu mer på djupet Att få dela med mig av det jag ser, känner och ibland tycker, att få upplevas andras glädje när de överraskas av sin egen förmåga eller en upplevelse som överträffar deras förväntan. Det är därför jag skriver, fotar, guidar och färdas i naturen.

Jag älskar att färdas snabbt till fots och på skidor, jag älskar att färdas långsamt till fots och på skidor, jag älskar att slita i uppförsbackar, att njuta av utförsbackar men också att vara stilla  och ta en paus i naturen . Alla årstider, färdsätt och den hastighet färden sker med har olika dimensioner. Tiden jag är ute är lika lång, jag upplever lika mycket bara olika saker.

Skanderna,  fjällkedjan som reser sig längs med den Skandinaviska halvön och som vi Norge och Sverige delar med vandra  är min bas och hemmaplan men ibland gör jag små besök till andra delar av världen. Sedan november 2018 är jag, min fru Elinoch vår husky Lukas bofasta i Fjätervålen i nordvästra hörnet av Dalarna.

Jag arbetar också sedan 1 november som sportchef och guide på Svenska Turistföreningens fjällstation i Grövelsjön.

Vill du diskutera samarbete eller anlita mig för något uppdrag så är du välkommen att kontakta mig. Sedan februari 2018 är Lars Svanerud HIKEnSKI ett företag.

Telefon: 072 528 43 79
Epost: larssvanerud@gmail.com

stensdalsfjälltoppennordtoppen

Annonser