SKIDLEKTIONER

SKIDLEKTIONER

LÄNGDSKIDÅKNING & TURSKIDÅKNING

Vill du lära dig grunderna i längdskidåkning eller turskidåkning? Vi har skidlektioner för dig som är nybörjare eller kanske du redan kan grunderna men vill utvecklas mer.

Du kan boka skidlektion med oss i följande områden
¤ Grövelsjöfjällen. Mötesplats i samråd med dig vid bokning
¤ Idrefjäll
¤ Fjätervålen

Tid: 2 timmar
Svårighetsgrad: Anpassas till din nivå
Period: december – april
Utrustning: Beroende på typ av skidlektion Längdskidutrustning klassisk eller skate, alternativt Turskidutrustning om du bokar lektion för turskidåkning.
Antal deltagare: 1-2 personer

Pris: 950 kr

Vill ni boka för en större grupp så lämnar vi gärna ett prisförslag. För bästa möjliga coaching under lektionen så är dock 1-2 optimalt antal personer.

Längdskidlektion
Vi tränar på att få till balans samt rätt teknik för skidåkningens olika växlar. Vi övar på att få kontroll i utförsåkningen både i och vid sidan av spåret. Efter lektionen har din teknik utvecklats och du har en rad med bra övningar samt feedback på vad du kan öva vidare på. I samband med skidlektion filmar vi dig så du själv får se hur din teknik är samt får återkoppling på vad som görs bra och vad som kan utvecklas

Turskidlektion
Vi tränar på att få till rätt teknik så att du kan skida energieffektivt på turskidor. Vi lägger mycket av tiden på att få kontroll utför och söker upp olika snöförhållanden så att du får med dig flera tekniker att öva vidare på som gör att du alltid kan ta dig ner säkert och med lite övning också snyggt. Under en turskidlektion går vi också igen utrustning som är bra att ha med under en dagstur i fjällmiljö.

Vill du utvecklas mer boka gärna en heldag där vi utöver skidteknik även lär och övar navigering i vinterfjäll, turplanering och fjällsäkerhet.

Boka med kort varsel direkt till Lars på telefon 072-528 43 79

Skicka bokningsförfrågan

Translate »
%d bloggare gillar detta: