SKIDTURER MED TÄLT

”Att återvända hem är den svåraste delen av en långväga vandring. Du har växt utanför pusslet och din bit passar inte längre.” – Cindy Ross.

Skräddarsydda skidturer med tält för små grupper, familjer och enskilda.

Skidturer med boende i tält erbjuds på flera platser längs med den Skandinaviska, svensk, norska fjällkedjan. Vi har flera egna favoriter som redovisas nedan men vi kan självklart skräddarsy eller anpassa turerna utifrån era förutsättningar och önskemål. Välkommen med er förfrågan

Vi hjälper dig med allt från planering, förberedelser och guidning men kan också inkludera utrustning och mat.

GUIDNING

I samtliga turer och resor du gör med oss ingår självklart guidningen som en grund. Vår guide Lars kommer innan turen hjälpa er med råd för förberedelse, utrustningslistor och råd om mat att ta med.

Pris från: 4 200 SEK / dygn max 8 deltagare per guide

UTRUSTNING

Vi kan tillhandahålla den utrustning du behöver förutom kläder. Tält, sovsäckar, liggunderlag, kök mm kan vi inkludera i ditt paket.

Pris: Se prislista

MAT

Maten är en viktig del av en vandring. Den skall vara god, ge energi och vara lätt att bära. Vi kan inkludera frukost, lunch och middag men brukar råda våra gäster att ta med eget favorit snacks.

Pris: Se prislista

Lär dig generera trafik till din blogg i vårt webbseminarium. Läs mer

Förslag på skidturer med tält

Här nedan hittar du förslag på ett urval av våra favorit turer. Vi kan alltid anpassa dessa samt guida andra turer utifrån era förutsättningar och önskemål.

Grövelsjöfjällen

Läs mer

Femundmarka, Norge
Sarek, Sverige

Translate »
%d bloggare gillar detta: