UPPLEV FJÄLLEN TILL FOTS

It’s a wild, wonderful world. Follow your heart and let the adventure unfold.

TÄLTVANDRING I GRÖVELSJÖFJÄLLEN

1-5/7 2023

Sarek Nationalpark

Många som börjar med fjällvandring stöter snart på information om Sarek och börjar drömma om att göra en tur i detta spännande område. Vi kan hjälpa dig att göra din dröm till din verklighet.

FLERDAGARSTURER

Grövelsjöfjällen

Grövelsjöfjällens svenska och norska område har oändliga möjligheter för dagstursvandringar men också några riktigt fina områden för turer över flera dagar.


DAGS- OCH FLERDAGARSTURER I DALAFJÄLLEN

Fjätervålen och Idrefjällen

Fjällen och skogen runt Idre och Fjätervålen erbjuder fina möjligheter till vandring. De tre topparna som alla når över 1000 meter lockar men också dalgången mellan dessa där ån Foskan rinner som en pulsåder genom det vilda landskapet.

DAGS- OCH FLERDAGARSTURER I DALAFJÄLLEN

Vandringar i Härjedalsfjällen

Härjedalsfjällen med Lofsdalsområdet, Vedungsfjällen och Rogen i söder samt Funäsjällen, Skarsfjället och Helags i norr erbjuder mycket fina möjligheter till vandringsturer med tält, mellan stugor och fjällstationer.

FLERDAGARSTURER

Vandringar i Kebnekaise och Abiskofjällen

Genom området går Kungsleden men det finns mycket spännande vandringar att göra även vid sidan av denna populära led. Kebnekaise runt, Kaskasavagge, Katterjåkk är några av favoriterna.

FLERDAGARSTURER

Vandringar i Jämtlandsfjällen

Vandringen i Jämtlandsfjällen har en lång tradition och här finns ett väl utbyggt system av stugor och fjällstationer. Jämtlandsdstriangen inklusive en tur till toppen av Sylarna är populär. Vi tycker också att området runt Stensdalsstugan är mycket vackert och har några smultronställen vid sidan av lederna som vi gärna visar er.

FLERDAGSTURER

Vandringar i Norska Jotunheimen

I norska Jotunheimen erbjuder vi två typer av upplägg. Boende i tält eller hytter där vi gör några av områdets finaste och mest spektakulära dagsturer eller en tur med tält där vi gör en rundtur.

FLERDAGARSTURER

Sulitelma runt

Vår variant av Sulitelma runt startar och slutar i den lilla norska byn med samma namn som berget, Sulitelma. Omgivna av höga berg och vattendrag vandrar vi mot Sverige, via Padjelanta nationalpark och åter mot vår startplats.

FLERDAGARSTURER

Vandringar i Vindelfjällen

Genom Vindefjällen, mellan Ammarnäs och Hemavan, går en av de vackraste delarna av Kungsleden. Området bjuder på allt från fin fjällskog till alpin miljö med spetsiga fjälltoppar. Här kan man välja att vandra med tält eller bo i fjällstugor.

FLERDAGSTURER

Translate »
%d bloggare gillar detta: