GUIDNING, TURER OCH KURSER

Guidning i fjäll och skog
  • Halvdag
  • Heldag
  • Flera dagar

Jag erbjuder guidning från halvdag och uppåt. Se nedan för exempel på vad vi kan göra tillsammans. Har du egna drömmar, mål och önskemål så är jag gärna med och bidrar till att dessa uppfylls.

Jag är en fullt certifierad och försäkrad SFLO Fjälledare vilket innebär att jag kan ta dig med på vandringsturer, snöskovandring, skidturer, offpistskidåkning, toppturer i fjällmiljö. Jag erbjuder både färdiga paket och skräddarsydda högklassiga tjänster för dig som vill uppnå höga mål och dig som vill ha en rolig, familjevänlig dag ute. Jag ser fram emot att höra från dig så att vi kan tillbringa några roliga stunder ute i berg och skog.

Boka privat för dig din familj eller grupp

…. eller delta på någon av de öppna bokningar vi erbjuder.

Se öppna bokningar här


Vinter och Vår

Snötäckta fjäll och skogar där vädret varierar mellan stormiga iskalla dagar till dagar när solen värmer skönt. Vi tillbringar så mycket tid vi kan på skidor. Häng med på tur eller kurs över en eller flera dagar. Här nedan kan du läsa mer om vårt utbud men vi skräddarsyr gärna en egen kurs eller äventyr för dig, din familj eller grupp.

SKITOURING / TOPPTUR HALVDAGPROVA PÅ

Plats: Fjätervålen
Tid: Halvdag
Datum: Privatbokning
Läs mer

SKITOURING / TOPPTUR HELDAG INTROKURS

Plats: Norra Dalarna, Norge, Härjedalen
Tid: Heldag
Datum: Privatbokning
Läs mer

TURSKIDÅKNING UPPLEVELSETURER I GRÄNSLANDET

Plats: Norra Dalarna, Norge, Härjedalen, Gränslandet
Tid: Privatbokning
Läs mer

INTROKURS TURSKIDOR

Plats: Norra Dalafjällen
Tid: Heldag
Datum: Privatbokning
Läs mer

NAVIGERING PÅ VINTERFJÄLL, KURS

Plats: Norra Dalafjällen
Tid: Halv eller heldag
Datum: Privatbokning
Läs mer

GRÄNSLANDET SKIEXPEDITION

Plats: N Dalafjällen och Norge, Gränslandet
Tid: 24-27 mars 2022
Datum: Privatbokning
Läs mer

WINTER CAMP LIVALLEN FJÄLLFÄBOD

Plats: Grövelsjöfjällen
Tid: 4 dagar
Datum: 14-17 mars 2022
Läs mer

WINTER CAMP STORRÖDTJÄRN FJÄLLSTUGA

Plats: Grövelsjöfjällen
Tid: 4 dagar
Datum: 7-10 mars
Läs mer

FAMILJETURER

Plats: Norra Dalarna, Härjedalen, Norge
Tid: Halv- till flera dagar
Datum: Privatbokning
Läs mer

Flerdagarsturer

Som i alla våra arrangemang eftersträvar vi även i flerdagarsturer små grupper på upp till 8 personer. Det finns flera skäl till detta såsom tex känslan av samhörighet och möjligheten att komma varandra lite närmare, de fjällstugor vi helst bor i gör sig bäst för mindre grupper, säkerhet under turen samt självklart också att det ur ett hållbarhetsperspektiv finns fördelar med mindre grupper.

VinterCamp Storrödtjärn fjällstuga

Upplev den unika naturen och njut av härlig turskidåkning i området runt Svenska Turistföreningens enda fjällstuga i Dalafjällen. Storrödtjärn fjällstuga ligger bara ett stenkast från gränsen till Härjedalen, strax norr om Töfsindalens nationalpark och omgiven av variationsrik natur som inbjuder till dagsturer på turskidor.

Gränslandet Skiexpedition

Att på skidor under flera dagar vistas i Gränslandets unika natur är verkligen en speciell känsla som man bär med sig länge. Med områdets variationsrika natur finns möjlighet att träffa på eller se spår efter såväl lavskrika, ripa, järv, renar och andra innevånare som har detta som sin plats. Under denna tur kommer du även utveckla dina kunskaper för vintertältning. Lars Svanerud, certifierad Fjälledare SFLO som bor och under flera år arbetat som guide i området leder denna expedition.

VinterCamp Livallen Fjällfäbod

Plats: Grövelsjöfjällen, Gränslandet
Antal dagar: 4 dagar
Antal deltagare: 6 personer

Mer information kommer inom kort om denna unika stuga plats och all härlig turskidåkning vi kan uppleva till, från och i området runt med stugan som basläger i 3 nätter.

Kontakta oss

Söker du möjlighet att boka en privat tur, expedition eller kurs? Vill du uppleva något speciellt område, se ett visst djur eller fågel? Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss så gör vi en plan tillsammans

Epost: larssvanerud@gmail.com

Telefon: +46 (0) 72 528 43 79

%d bloggare gillar detta: