VANDRING I DALAFJÄLLEN

DAGSTURS VANDRINGAR I FJÄTERVÅLEN OCH IDREFJÄLLEN

Fjätervålen och Idrefjällen har mycket att erbjuda vandraren. I närområdet finns även Vedungsfjällen. Här nedan är några exempel på dagstursvandringar du kan göra tillsammans med oss. Vi har fler på lager och skräddarsyr gärna en tur utifrån just era intressen, mål och förutsättningar.

Fjälltur till Nipfjällstoppen

En av våra populäraste turer i Idrefjällområdet. Vandringen startar från parkeringen uppe på fjället och tar oss via små stigar, stenig fjällmark och uppförsbacke upp till toppen av berget där vi sträcker armarna i skyn och njuter av utiskten och bedriften.

Turen genomförs på förfrågan

Fjälltoppstur till Städjan

Häng med på tur till det ikoniska berget Städjan. Visste du att Rickard Dybeck år 1844 inspirerades av Städjan till textraderna “du gamla du fria, du fjällhöga nord”. Får du inspiration till en egen sång så är toppen en perfekt scen. Städjan finns i Idreområdet.

Turen genomförs på förfrågan

Fjätervålen och Svartfjället

Följ med på vandring i magiskt fin tallfjällskog där vissa av träden är 400 år. Hör historien om den gamla poststigen, se spår efter fjällens djur, den unika varglaven och njut av utsikten över Städjan- och Nipfjällets naturreservat.

Turen genomförs på förfrågan

DAGSTURS VANDRINGAR I GRÖVELSJÖFJÄLLEN

Båthusberget, Norge

Lillvätteshågna runt
Tre toppar

FLERDAGARSTURER I DALAFJÄLLEN

TÄLTVANDRING I GRÖVELSJÖFJÄLLEN

1-5/7 2023

Translate »
%d bloggare gillar detta: