VÄLKOMMEN TILL

LARS SVANERUD FJÄLLGUIDE är ett företag som fötts utifrån kärleken till att skapa möjligheter för människor att komma ut i fjäll och skogar, kärleken till naturens alla varelser, och en stor portion passion för vandring och skidåkning i alla dessa former.

Älskar när gäster leker sig nerför fjället i rolig fjällterräng. Jag erbjuder både skidlektioner, grundkurser över flera dagar och upplevelseskidåkning över en eller flera dagar.

Sedan några år tillbaka bor jag, min fru Elin och vår hund Lukas som en av tre bofasta hushåll i Dalapärlan Fjätervålen. Perfekt läge för oss som älskar att ha nära till skogar, berg och vatten. Att på riktigt bo där jag i huvudsak arbetar som guide är naturligtvis en stor fördel för mig men också för mina gäster. Vi är några få heltidsaktiva guider i detta område som besitter en mycket bra lokalkännedom, känner människor i bygden och i vår vardag följer förändringarna i naturen. Allt detta kommer påverka möjlighet att ge dig en upplevelse av hög kvalitet. Var finns den bästa snön just nu? Var är det lavinfarligt just nu? Var finns fjällblommorna, blåbären, hjortronen, de där stigarna som inte är med på kartan, den där hemliga badtjärnen som bara ”locals” känner till och så vidare. Allt detta är byggstenar som jag använder för att ge dig det bästa vid varje unikt tillfälle.

Efter decennier av år där jag själv, tillsammans med vänner och framförallt tillsammans med min fru utforskat stora delar av den Skandinaviska fjällkedjans dalar, glaciärer, toppar, fjällstugor, vita snövidder så har jag sedan 2018 arbetat heltid som fjällguide och ansvarig för guideverksamheten vid STF Grövelsjön Fjällstation. Under 2021 startar jag min egen verksamhet med två varumärken LARS SVANERUD FJÄLLGUIDE samt NORDRYGGEN ADVENTURE TRAVEL och du kan följa utvecklingen av detta via bloggen på denna sida samt sociala medier.

Känner du redan nu att du är intresserad av samarbete i någon form så tveka inte att höra av dig.

DU HITTAR MIG PÅ
Facebook
Lars Svanerud
Instagram
@larssvanerud
@larssvanerud_fjallguide
@nordryggenadventuretravel

Epost
larssvanerud@gmail.com
Telefon
072-528 43 79

%d bloggare gillar detta: